Hovedkvarteret

Hovedkvarteret

Åbent mandag tirsdag onsdag:   09:30 – 13:30

Pårørende til hjerneskadede

Har du en ægtefælle/samlever der er hjerneskadet og vil du gerne møde andre i samme situation? Så er en pårørendegruppe måske noget for dig?
I en pårørendegruppe kan du mødes med andre, der oplever nogle af de samme udfordringer som dig. Gruppen giver dig mulighed for:
At Udveksle erfaringer fra det daglige liv
At få inspiration fra andre i samme situation til at tackle en forandret hverdag
At blive lyttet til uden forventninger
At stille de spørgsmål du går rundt med og har brug for at tale om.

Gruppen forventes at starte i september. Vi mødes i Hovedkvarteret (Nytorv 8, 7700 Thisted). Hvis du har interesse kan du kontakte os på tlf. 9791 1877 eller sende en mail til: post@frivilligthy.dk

Billeder fra Hovedkvarteret

 

–ooOoo–

Om Hovedkvarteret

Aktivitets- og værestedet Hovedkvarteret er et tilbud til voksne personer med en erhvervet hjerneskade. Det være sig hjerneblødning, blodprop i hjernen eller en traumatisk hjerneskade, f eks fald, vold, slag, ulykke, forgiftning osv.
Vi holder til i hjertet af Thisted, Nytorv 8a. Værestedet er åbnet i et samarbejde mellem Hjerneskadeforeningen og FrivilligThy.
Hovedkvarteret holder åben mandag-onsdag kl. 9.30-13.30. Der er mulighed for både af få sin formiddagskaffe og frokost hos os.
Mandag og tirsdag er der lettere frokost. Om onsdagen serveres der varm mad. Frokost skal tilmeldes senest kl 10.00 den pågældende dag.

Målsætning: Målet for hovedkvarteret er, at alle med en erhvervet hjerneskade skal have mulighed for at være sammen med ligestillede, hvor de kan have socialt samvær og lave forskellige aktiviteter, alt efter interesse og formåen.

Faciliteter: Lokalerne er indrettet lyst og venligt. Der er matterede ruder mod gaden, så man sidder ikke til offentlig skue i de tidligere butikslokaler. Der er en bred kørerampe og handicaptoilet.

Aktiviteter: Det er forskelligt, hvad der sker i Hovedkvarteret, da vi altid vil tage udgangspunkt i, hvad dagens besøgende ønsker at lave. Du vil opleve, at Hovedkvarteret i høj grad er præget af sociale samværsaktiviteter. Det kan være aktiviteter som:
– fælles hygge
– spil indendørs og udendørs
– gå tur sammen i nærmiljøet
– kreative aktiviteter
– fælles madlavning og spisning
– banko, quiz og sang,
– udflugter ud af huset
– at bevæge sig sammen
– og meget andet.

Det er brugerne selv, der sætter dagsordenen for dagens aktiviteter. Der kan være forud planlagte aktiviteter, som er beskrevet i vores fælles aktivitetskalender. Her er aktiviteterne beskrevet yderligere. Aktivitetskalenderen findes i Hovedkvarteret, på Facebook og her på hjemmesiden. Har du særlige ønsker til en aktivitet, kan du henvende dig til os.

Hvem møder du: I Hovedkvarteret er der ansat en ergoterapeut, Sandra, der står for den daglige drift. Derudover vil du have mulighed for at møde de søde frivillige, der brænder for at gøre Hovedkvarteret til et rart sted at være.
Ikke mindst giver Hovedkvarteret mulighed for at få et socialt netværk med andre personer, der har en erhvervet hjerneskade.

Kontakt:I åbningstiden kan du få flere informationer ved at kontakte FrivilligThy på tlf. 97911877

og mail: hovedkvarteret@frivilligthy.dk

– eller kom forbi og oplev selv Hovedkvarteret.

– se folder fra hovedkvarteret(PDF) – HER

 

 

Ældresagen har doneret et el-klaver til hovedkvarteret.