Hovedkvarteret

Genåbning af hovedkvarteret. Se mere her

Brugerundersøgelse

Hovekvarteret laver i øjeblikket en brugerundersøgelse.  Formålet er at finde ud af, hvilke ønsker brugerne har til hovedkvarteret. Hvis du er bruger, kan du finde blanketten i Hovekvarteret og udfylde den, eller du kan finde den her og printe den. Og så udfylde den.

brugerundersøgelse

Pårørende til hjerneskadede

 

Har du en ægtefælle/samlever der er hjerneskadet og vil du gerne møde andre i samme situation? Så er en pårørendegruppe måske noget for dig?
I en pårørendegruppe kan du mødes med andre, der oplever nogle af de samme udfordringer som dig. Gruppen giver dig mulighed for:
At Udveksle erfaringer fra det daglige liv
At få inspiration fra andre i samme situation til at tackle en forandret hverdag
At blive lyttet til uden forventninger
At stille de spørgsmål du går rundt med og har brug for at tale om.

Gruppen forventes at starte i september. Vi mødes i Hovedkvarteret (Nytorv 8, 7700 Thisted). Hvis du har interesse kan du kontakte os på tlf. 9791 1877 eller sende en mail til: post@frivilligthy.dk

 

Ældresagen har doneret et el-klaver til hovedkvarteret. Det blev indviet forleden, det var rigtig hyggeligt med musik og sang.

 

september 2019

 

   

–ooOoo–

 

Aktivitets- og værestedet Hovedkvarteret er et tilbud til voksne personer med en senhjerneskade. Det være sig hjerneblødning, blodprop i hjernen eller en traumatisk hjerneskade, f eks fald, vold, slag, ulykke, forgiftning osv.

Vi åbnede dørene til de nye lokaler i hjertet af Thisted, Nytorv 8a, d. 1/9 2016. Værestedet er åbnet i et samarbejde mellem Hjerneskadeforeningen og FrivilligThy.

Hovedkvarteret holder åben mandag-onsdag kl. 9.30-12.30. Der er mulighed for både af få sin formiddagskaffe og frokost hos os.
Frokost skal tilmeldes senest kl 10.00 den pågældende dag.

 

Målsætning:Målet for hovedkvarteret er, at alle med en senhjerneskade skal have mulighed for at være sammen med ligestillede, hvor de kan have socialt samvær og lave forskellige aktiviteter, alt efter interesse og formåen.

Faciliteter:Lokalerne er indrettet lyst og venligt. Der er matterede ruder mod gaden, så man sidder ikke til offentlig skue i de tidligere butikslokaler.Der er en bred kørerampe og handicaptoilet.

Aktiviteter:Det er brugerne selv, der sætter dagsordenen for dagens aktiviteter. Der vil hver dag mulighed for brætspil, billard, kreative aktiviteter eller bare en snak over en kop kaffe.Der kan være forud planlagte aktiviteter. Det vil være at se på den fælles månedskalender, du finder i Hovedkvarteret.Har du særlige ønsker til en aktivitet, kan du henvende dig til Mariann eller en af de frivillige, som vil være behjælpelige med planlægningen.

Hvem møder du: I Hovedkvarteret er der ansat en SOSUassistent, Mariann Mikkelsen, der står for den daglige drift. Derudover vil du have mulighed for at møde de søde frivillige, der brænder for at gøre Hovedkvarteret til et rart sted at være.

Ikke mindst giver Hovedkvarteret mulighed for at få et socialt netværk med andre personer, der har en erhvervet hjerneskade.

 

Kontakt:I åbningstiden kan du få flere informationer ved at kontakte FrivilligThy på tlf. 97911877

og mail: hovedkvarteret@frivilligthy.dk

– eller kom forbi og oplev selv Hovedkvarteret.

– se folder fra hovedkvarteret(PDF) – HER