Hovedkvarteret

 

 

Genåbning af hovedkvarteret. Se mere her

 

Ældresagen har doneret et el-klaver til hovedkvarteret. Det blev indviet forleden, det var rigtig hyggeligt med musik og sang.

 

september 2019

 

   

–ooOoo–

 

Aktivitets- og værestedet Hovedkvarteret er et tilbud til voksne personer med en senhjerneskade. Det være sig hjerneblødning, blodprop i hjernen eller en traumatisk hjerneskade, f eks fald, vold, slag, ulykke, forgiftning osv.

Vi åbnede dørene til de nye lokaler i hjertet af Thisted, Nytorv 8a, d. 1/9 2016. Værestedet er åbnet i et samarbejde mellem Hjerneskadeforeningen og FrivilligThy.

Hovedkvarteret holder åben mandag-onsdag kl. 9.30-12.30. Der er mulighed for både af få sin formiddagskaffe og frokost hos os.
Frokost skal tilmeldes senest kl 10.00 den pågældende dag.

 

Målsætning:Målet for hovedkvarteret er, at alle med en senhjerneskade skal have mulighed for at være sammen med ligestillede, hvor de kan have socialt samvær og lave forskellige aktiviteter, alt efter interesse og formåen.

Faciliteter:Lokalerne er indrettet lyst og venligt. Der er matterede ruder mod gaden, så man sidder ikke til offentlig skue i de tidligere butikslokaler.Der er en bred kørerampe og handicaptoilet.

Aktiviteter:Det er brugerne selv, der sætter dagsordenen for dagens aktiviteter. Der vil hver dag mulighed for brætspil, billard, kreative aktiviteter eller bare en snak over en kop kaffe.Der kan være forud planlagte aktiviteter. Det vil være at se på den fælles månedskalender, du finder i Hovedkvarteret.Har du særlige ønsker til en aktivitet, kan du henvende dig til Mariann eller en af de frivillige, som vil være behjælpelige med planlægningen.

Hvem møder du: I Hovedkvarteret er der ansat en SOSUassistent, Mariann Mikkelsen, der står for den daglige drift. Derudover vil du have mulighed for at møde de søde frivillige, der brænder for at gøre Hovedkvarteret til et rart sted at være.

Ikke mindst giver Hovedkvarteret mulighed for at få et socialt netværk med andre personer, der har en erhvervet hjerneskade.

 

Kontakt:I åbningstiden kan du få flere informationer ved at kontakte FrivilligThy på tlf. 97911877

og mail: hovedkvarteret@frivilligthy.dk

– eller kom forbi og oplev selv Hovedkvarteret.

– se folder fra hovedkvarteret(PDF) – HER