Dine data

Her kan du se hvorledes vi behandler de oplysninger som du giver os ved medlemskab.

Vores Persondatapolitik
. FrivilligThy er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du gør brug af vores services og ydelser, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger.

FrivilligThy behandler personoplysninger om dig, i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

Den dataansvarlige er lederen af Frivillig Thy.
De oplysninger vi har på dig er følgende : Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger gemmer vi for at kunne administrere dit medlemskab, udsende kontingentopkrævninger og til at sende nyhedsbreve til alle, der ønsker det. Vi gemmer disse oplysninger så længe du ønsker at være medlem af FrivilligThy, skulle du ønske at træde ud af foreningen sletter vi alle persondata.

Vi indsamler så få oplysninger om dig som muligt, dvs. primært kontaktoplysninger, så du kan få informationer om de aktiviteter og services som du ønsker. I forbindelse med selvhjælpsgrupper kan det være nødvendigt at indsamle ekstra personoplysninger for at lave den rigtige match. Disse personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved en tilmelding eller deltagelse i en aktivitet, eller epersonlig henvendelse. Alle persondata bliver slettet når du har afsluttet aktiviteten. FrivilligThy bruger alene oplysningerne i forbindelse med dit virke hos os, og udleveres ikke kontaktoplysningerne til andre.

FrivilligThy kan med mellerum udsende nyhedsbrev, eller tilbud om kursus/aktivitet som findes relevant i det frivillige virke. Tilbud vil typisk komme fra Center for socialt frivilligt arbejde og aktivitets tilbud fra andre frivillige foreninger eller kommunen.
Du kan til enhver tid bede om adgang til de oplysninger vi har på dig via
fr@frivilligthy.dk eller tlf. 97 91 18 77