Pengedysten er igang

 

 

 

 

 

 

 

Nyt om pengedysten

Her i uge 33 kommer der rigtig gang i Pengedysten, og Kim Poulsen, Vorupør og Michael Thinggaard, Hurup lover Bent Sørensen kamp til stregen.
Bent har som den eneste af de tre kombattanter “penge i kassen” og fører klart efter uge 32. Han sælger særlige T-shirts i butikken i Storegade, og overvejer at udvide med langærmede skjorter nu vejret arter sig lidt efterårsagtigt. Måske skulle han slå ind på regnfrakker og paraplyer!
Michael Thinggaard – Hotel Thinggaard, Hurup starter tirsdag i uge 33 salget af særlige gavekort til restaurationen og til spaophold. 10% af prisen går til Pengedysten – så herfra opfordres til at kræse lidt for “familie og venner” – og måske en god gaveidé? Følg Hotel Thinggaard på facebook og deres hjemmeside.
Kim Poulsen – pibemesteren over alle – er gået i tænkeboks for at finde det helt rigtige til Pengedysten. Men indtil nu lægger han røgslør ud over planerne.

Stillingen efter uge 32 er:

Bent Sørensen 2.200 kr.
Kim og Michael 1.000 kr.

Her på FrivilligThy venter vi spændt på deltagernes næste udspil – og husk pengene går ubeskåret til afviklingen af Frivillig Fredag, der den sidste fredag i september fejrer alle de dejlige mennesker, der udfører frivilligt socialt arbejde i Thisted kommune.

 

 

 

Pengedysten 2019:

Så er årets Pengedyst skudt igang. Tre kendte Thyboer har fået 1000 kr. af FrivilligThy med ønsket om at få pengene til yngle inden Frivillig Fredag den 27. september.Deltagere:

Bent Sørensen – Tøjeksperten, Thisted
Michael Thinggaard – Hotel Thinggaard, Hurup
Kim Poulsen – Købmand Vorupør

Overskuddet af Pengedysten går ubeskåret til at fejre de frivilliges indsats ved festen på Store Torv i Thisted. Pengedysten er udformet som en konkurrence og kan efter sommerferien uge for uge følges på facebook og på FrivilligThys hjemmeside frem til den 27. september 2019.
>Deltagerne har alle udtalt, at de selv regner med at kunne vinde konkurrencen.
Bent Sørensen, der som den eneste har deltaget før, er hurtigt ude af startboksen med tilbud på T-shirts. Michael Thinggaard har højsæson på hotellet og ”lurepasser” lidt her i starten, hvorimod Kim Poulsen har store planer om at mobilisere hele Vorupør i kampen om sejren.
Der er lagt op til en varm sommer i Thy.
God kamp!