Frivillig Fredag 2019

 

 

 

 

 

 

 

Frivillig fredag d. 27. september 2019

Billeder mv. fra årets frivillig fredag.

 

Programmet for dagen

Årets frivilligpris gik  til  Vågetjenesten  – “Vågekonerne”. Læs talen

Hovedtaler: Villy Søvndal.

Klovnen Lulu underholdt børn og voksne. Se her:

Resultatet af pengedysten:

På tredjepladsen med et overskud på 3.500 kroner Bent Sørensen Tøjeksperten

På anden pladsen med et overskud på 6.780 kroner Michael Thinggaard Hotel Thinggaard

Vinderen med hele 16.445 kroner Kim Poulsen Pibeshoppen.dk og Team Vorupør

______________________________________________________________
Om pengedysten 2019 frem til frivillig fredag

Bent Sørensen – Tøjeksperten, Thisted

 

 

 

 

 

 

 

Michael Thinggaard – Hotel Thinggaard, Hurup

 

 

 

 

 

 

 

Kim Poulsen – Købmand Vorupør

 

 

 

 

 

 

 

Nyt mandag d. 16. september

Vorupør tager overskriften i ugerapporten.

Salget af Vorupørmærkerne går “helt vildt”, som Kim Poulsen, pibeshoppen udtrykker det. Hans egen biks pibeshoppen.dk har nu eksporteret de første mærker til en tysk kunde – fodklinikken Footsie´s indehaver Jeanet Kingo bruger følgende salgskneb. Når kunden har overstået en dejlig fodbehandling og endnu sidder i stolen, tilbydes Vorupør mærkerne – for den gode sags skyld – og det virker!
Topscorerlisten over flest solgte mærker indehaves af Vesterhavscaféen, der nu har rundet 100 solgte mærker, så Kims overskud og dermed Frivillig Fredags kasse bugner nu med Vorupøkroner – overskuddet er d.d. 7.400 kroner.

Bent Sørensens salg af T-shirts i butikken i Storegade, Thisted går fortsat fint og her er overskuddet efter uge 37 på 3.300 kr.
På Hotel Thinggaarden i Hurup sælges gavekort på lækker mad og wellnes-ophold – og også her er der fint overskud, der nu er på 4.500 kr.

På FrivilligThys vegne opfordres alle til at støtte både Bent, Kim og Michael i deres bestræbelser på at vinde pengedysten 2019. I næste uge vil der ikke blive offentliggjort en stilling i konkurrencen, men spændingen udløses på Frivillig Fredag den 27. september kl. 12.15. Husk det foregår på Store Torv i Thisted. Se plakaterne, der i disse dage hænges op over hele kommunen – eller se den på vores hjemmeside: frivilligethisted.dk

 

Nyt mandag d. 09. september

Kim Poulsen fører nu pengedysten.

Efter en lidt stille opstart i ferielandet, rykker Kim Poulsen nu i Pengedysten. Ja, han har faktisk formået, at mobilisere en masse kræfter i lokalsamfundet i vest, med det flotte klistermærke, der sælges til fordel for arrangementet Frivillig Fredag (den 27. september på Store Torv i Thisted). Alt i og omkring Kims pibeshop handler nu om at lande flest penge til det det smukke formål og henvise Bent tøjhandler og Michael hotelejer til de sekundære pladser – men de to herrer har slet ikke opgivet kampen, og de sælger fortsat T-shirts i Storegade og gavekort på hotellet i Hurup.
Men i Vorupør giver slagteren ekstra penge i kassen, hvis man køber Vorupørmærkerne hos ham – Brinchsale holder ekstra åbnet på onsdag mellem 17 og 21 og giver 10 % i rabat til kunderne og 10 % af salget til Pengedysten – og Kim udtaler, at dette kun er et udpluk af de aktiviteter, der støtter op om penge til det frivillige arbejdes fejring her sidst på måneden.

Stillingen her efter uge 36 – nu mindre end tre uger tilbage:

Kim Poulsen (og hele Vorupør) 6.000 kr..
Michael Thinggaard 3.584 kr.
Bent Sørensen 3.100 kr.

Hos FrivilligThy siger vi: Støt op om aktiviteterne køb T-shirts, gavekort til wellnes og støt de gæve Vorupørboer – så den flotte mellemregning bliver til en rekordindsamling!

Nyt mandag d. 26. august

Nu sker der noget i pengedysten

Uge 34 blev ugen, hvor der virkelig kom gang i kreativiteten – og handelen til fordel for Frivillig Fredag.

Bent Sørensen -Tøjeksperten i Storegade, Thisted fører fortsat med 2.800 kr. i kassen. Han sælger fortsat bl.a. T-shirts for det gode formål.

Michael Thinggaards tilbud om gavekort til mad og wellnes sælger nu godt: 2.711 kr. er det blevet til indtil nu – men måske skulle du købe din julegave allerede nu, og støtte op om pengedysten.

Kim Poulsen – købmand i Vorupør – ligger nr. 3 i øjeblikket; men læs lige her, hvad Kim udtaler:

”Frivillig Thy” er en organisation, som står for samarbejde, sammenhold og det, at vi står stærk, når vi hjælper hinanden. Det er værdier, som vi i Vorupør bakker fuldt op om.
Derfor har jeg tilbudt de handlende i Vorupør at få del i den glæde det er, at glæde andre.
Pengene er brugt (godt og vel) til at få produceret flotte klistermærker.
Klistermærker der, ud over at virke som indsamlingsobjekt, også udstråler de værdier, som vi i Vorupør er stolte af.
Vi har lavet et bylogo, der på flotteste vis samler Cold Hawaii, Nationalparken og VØ (som er det oprindelige tegn for fiskerne) – dette loge er stillet til rådighed for byen.
I denne aktivitet har vi fremstillet klistermærker i 10 x 7 cm, så de både kan bruges til bilruder, bærbare og andre steder.
(dobbeltlaminerede så de kan holde til vind og vejr)

Alle handlende har fået tilbudt at sælge mærkerne, og indtil videre kan de købes for 20 kr./stk hos:
• Vorupør Slagter
• Vesterhavscafeen
• MENY
• BrinchSale
• VØ Surf & Pizza
• Cafe Melange
• Pibeshoppen.dk
• Novasol
• Vorupør Feriehusudlejning
• Jørgen Andersen
Flere håndværkere bakker også op, men det er nok mest til egne medarbejdere.

Hele portionen er spredt ud, så ligeså snart der kommer penge i kassen, er jeg klar til at sætte en ny produktion i trykken.
Så selv om det ikke er landbrugsprodukter (som der blev gættet på i sidste uge), så forventer vi en forrygende høst – og glæder os samlet i Vorupør på, at vi kan gøre en forskel. Vi forventer overskud fra næste uge…. ”

Nyt mandag d. 19. august.

Efter uge 33 er der gået lidt taktik i feltet. Bent Sørensen melder åbent ud, at der nu står 2500 på kontoen til Frivillig Fredag.
Michael Thinggaard holder nu kortene så tæt til kroppen, at ingen kan se dem – håber der er gang i salget af gavekortene i Sydthy og omegn.
Kim Poulsen tager nu nogle ordentlige hvæs af piben, og har investeret “helt vildt” i projektet, som han dog endnu ikke har spundet guld på. Måske er det landbrug, han er slået ind på, for han meddeler, at han forventer en god høst af det, han har sået.
Alle holder vejret og venter spændt på nye resultater efter uge 34 – men Bent Sørensen fører klart – lige nu.

 

Her i uge 33 kommer der rigtig gang i Pengedysten, og Kim Poulsen, Vorupør og Michael Thinggaard, Hurup lover Bent Sørensen kamp til stregen.
Bent har som den eneste af de tre kombattanter “penge i kassen” og fører klart efter uge 32. Han sælger særlige T-shirts i butikken i Storegade, og overvejer at udvide med langærmede skjorter nu vejret arter sig lidt efterårsagtigt. Måske skulle han slå ind på regnfrakker og paraplyer!
Michael Thinggaard – Hotel Thinggaard, Hurup starter tirsdag i uge 33 salget af særlige gavekort til restaurationen og til spaophold. 10% af prisen går til Pengedysten – så herfra opfordres til at kræse lidt for “familie og venner” – og måske en god gaveidé? Følg Hotel Thinggaard på facebook og deres hjemmeside.
Kim Poulsen – pibemesteren over alle – er gået i tænkeboks for at finde det helt rigtige til Pengedysten. Men indtil nu lægger han røgslør ud over planerne.

Stillingen efter uge 32 er:

Bent Sørensen 2.200 kr.
Kim og Michael 1.000 kr.

Her på FrivilligThy venter vi spændt på deltagernes næste udspil – og husk pengene går ubeskåret til afviklingen af Frivillig Fredag, der den sidste fredag i september fejrer alle de dejlige mennesker, der udfører frivilligt socialt arbejde i Thisted kommune.

 

Pengedysten 2019:

Så er årets Pengedyst skudt igang. Tre kendte Thyboer har fået 1000 kr. af FrivilligThy med ønsket om at få pengene til yngle inden Frivillig Fredag den 27. september.Deltagere:

 

 

 

 

 

 

 

 

Overskuddet af Pengedysten går ubeskåret til at fejre de frivilliges indsats ved festen på Store Torv i Thisted. Pengedysten er udformet som en konkurrence og kan efter sommerferien uge for uge følges på facebook og på FrivilligThys hjemmeside frem til den 27. september 2019.
>Deltagerne har alle udtalt, at de selv regner med at kunne vinde konkurrencen.
Bent Sørensen, der som den eneste har deltaget før, er hurtigt ude af startboksen med tilbud på T-shirts. Michael Thinggaard har højsæson på hotellet og ”lurepasser” lidt her i starten, hvorimod Kim Poulsen har store planer om at mobilisere hele Vorupør i kampen om sejren.
Der er lagt op til en varm sommer i Thy.
God kamp!